Істина - в зернах

Истина – в зернах

Ароматна, ваблива, міцна, п'янка, збудлива і тонізуюча... Про що це ми? Звичайно ж, про Каву! Цей продукт є практично в будь-якому будинку, його п'ють вранці і ввечері, на роботі і вдома, мріють з чашкою напою, що бадьорить в самоті або влаштовують кавові посиденьки з друзями.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Для цього напою немає заборон і обмежень - він хороший в будь-якій компанії і під будь-який настрій. З ним так приємно прокидатися вранці, він допомагає зосередитися протягом дня, і він просто незамінний ввечері, коли хочеться розслабитися і відпочити. Але чи всі вміють його готувати?

Зерновий кави - рецепти від CoffeeBox

Ми говоримо не про те розчинній напої, який багато хто вважає кави, адже для його приготування досить мати під рукою окріп, а потім "просто додай води" і вуа-ля - ось вам кави! Ні, тільки справжній обсмажений мелену каву здатний видавати такі дурманні запахи, від яких просто паморочиться голова і в думках тільки одне бажання: "Ну, хоч пару ковточків цього щастя пригубити".

Ця кава можна готувати немислимо різними способами, знати які зовсім необов'язково, досить відкрити який-небудь рецепт і випробувати його на практиці. І тільки після дегустації напою ви зупинитеся на тому, що доведеться вам до душі.

Як справжні кофеман і просто поціновувачі цього напою, пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування кави від CoffeeBox:

А якщо ви хочете знати більше про каву і навчитися готувати смачний і ароматний напій, то стежте за нашими оновленнями на сайті coffeebox.ua і на нашій сторінці в Facebook.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація