Кава в косметології

Кофе в косметологии

У багатьох початок дня починається з ароматної кави. Хтось п'є цей дивовижний напій, а хтось використовує каву в якості косметичних засобів. Зерна кави володіють неймовірною кількістю хімічних складових.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Найпростішим з них є кофеїн, який сприятливо діє на шкіру. Жінки, які використовують цей ароматний продукт в якості косметики, мають гарний кольор шкіри і доглянутий вигляд.

Варіанти застосування кави в косметології

Кофеїн активізує мікроциркуляцію кровотоку, він добре стимулює рух лімфи, а також підтягує шкіру обличчя. Кофеїн впливає на особливі ферменти, які відповідають за регенерацію шкіри, тим самим сповільнюючи її в'янення.

Кофеїн також стимулює розщеплення жирів. У каві є ще безліч інших речовин, які потрібні для жіночої шкірі.

У каві є лінолева кислота, що відповідає за формування ліпідного бар'єру на поверхні шкіри. Ця кислота підвищує еластичність шкіри, тим самим сповільнюючи появу зморшок. У каві містяться безліч мікроелементів, які допомагають шкірі правильно функціонувати. Вони нормалізують роботу залоз, стимулюють відтворення клітин і виконують захисну роль.

Кавові скраби та маски для обличчя

Найчастіше з кави роблять скраб. Кавову гущу з зерен натуральної кави від coffeebox.ua можна змішати з різними косметичними маслами і відтворити пілінг. Кава очищає шкіру дуже делікатно, абсолютно її не травмуючи. Її м'які гранули ніжно відлущують ороговілий шар, роблячи шкіру більш гладкою та еластичною. З кави можна зробити маску для обличчя. Для цього змішайте вологу кавову кашку з горіховим борошном і нанесіть на обличчя. Маска підтягне шкіру і додасть їй тонус.

Неміцний кавовий напій спробуйте застосувати в якості тоніка. Змочіть спонж з вати у кавовому тоніку і протріть їм шкіру. Такий засіб не тільки призведе шкіру в тонус, а й замінить бронзатор, надаючи їй бронзовий відтінок. Тонік з кави в якійсь мірі є своєрідним автозагаром, здатним поліпшити колір обличчя, надаючи йому легку засмагу.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація