Родоначальником даного приготування кави звичайно ж є Туреччина, яка внесла вагоме значення в розвиток кавового бізнесу. Кава заварюється в турці і можна сказати, що справжнім поціновувачам кави подобається сам процес приготування і напій, який дуже міцний, і дає можливість відчути нотки різних сортів кави.
Спосіб приготування Кави по-східному
1. У турку на дно додаємо цукор (за смаком, можна і без цукру).
2. Заливаємо водою до рівня звуження самої турки (рівень води не вище - обов'язково).
3. Насипаємо 2 ложечки дуже дрібно помельної кави, вибрати яку можна в розділі Каталог. Не перемішуємо. Перемішувати будемо пізніше...
4. Ставимо нашу турку на плиту на середній вогонь. Процес заварювання проходить дуже швидко, не більше 2-3 хв.
5. Дуже важливо щоб піна росла повільно до країв турки. Зазвичай доводять до 2-3 підняттів пінки (можна робити всього 1 підняттів пінки).
Напій готовий!
Рекомендуємо спробувати:
Ціна від 109 грн |
Ціна від 120 грн |
Ціна від 120 грн |
Ціна від 145 грн |
Ціна від 175 грн |
Ціна від 130 грн |
Ціна від 150 грн |
Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu Ціна від 160 грн |
Кава Ethiopia Gambella Natural Ціна від 165 грн |