Кава по-східному

Кофе по-восточному

Родоначальником даного приготування кави звичайно ж є Туреччина, яка внесла вагоме значення в розвиток кавового бізнесу. Кава заварюється в турці і можна сказати, що справжнім поціновувачам кави подобається сам процес приготування і напій, який дуже міцний, і дає можливість відчути нотки різних сортів кави.

Спосіб приготування Кави по-східному

1. У турку на дно додаємо цукор (за смаком, можна і без цукру).

2. Заливаємо водою до рівня звуження самої турки (рівень води не вище - обов'язково).

3. Насипаємо 2 ложечки дуже дрібно помельної кави, вибрати яку можна в розділі Каталог. Не перемішуємо. Перемішувати будемо пізніше...

4. Ставимо нашу турку на плиту на середній вогонь. Процес заварювання проходить дуже швидко, не більше 2-3 хв.

5. Дуже важливо щоб піна росла повільно до країв турки. Зазвичай доводять до 2-3 підняттів пінки (можна робити всього 1 підняттів пінки).

Напій готовий!

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави


Попереднє повідомлення Пізніша публікація