Чому кава в офісі улюблений напій

Почему кофе в офисе любимый напиток

Усім відомо, що потрібно пити багато рідини протягом дня, щоб уникнути зневоднення. Тоді зазвичай виникає вічне питання: "А що пити?", І починається:

  • Ти п'єш чай? Без цукру?
  • Не варто пити так багато кави, це ж шкідливо
  • Що це? Трав'яний настій? Моя бабуся п'є такий же перед сном
  • Ти ж не будеш пити каву в 9 вечора?!

Чи чуєте ви їх, ці голоси, що дзіжчать, і які постійно займають звуковий всесвіт вашого повсякденного офісного життя?

Так. Весь час. Тому ми в CoffeeBox вирішили проаналізувати ситуацію, щоб остаточно встановити істину про каву раз і назавжди.

Гарячий напій в офісі - ритуал

У 2013 році французька NAVSA (Національна Профспілкова Палата Автоматичних Продаж і Послуг) представила дані по споживанню. Дослідження було орієнтовано тільки на торгові автомати, але, тим не менш, розкрило офісні звички французів. За її словами, 9 з 10 французів купують гарячі напої в торгових автоматах. І 52% обирають каву, коли натискають кнопку вибору. З таким же успіхом можна негайно розвіяти міф: кава з торгового автомата - це огидно. Причина такого споживання криється в основному в ритуалі кави: в компаніях це "Місце, де ми зберемося".

Місце, де розташована кава, є зона релаксації компанії. Це автоматично пов'язує приготування даного напою з перервою. Краще, звичайно, щоб він був не з кавового апарату, а з професійної офісної кавоварки, взяти яку власники компаній можуть і в оренду. Тим більше, що багато постачальників кави пропонують спеціальні упаковки з вагою від 1 кг, які вигідніше купувати в офіс (приклади такої фасування дивіться в розділі "Кава в офіс").

В деяких компаніях саме там проводяться неформальні зустрічі, які часто є найбільш ефективними. Чашка ароматного напою буквально направляє уми співробітників, дає чіткі і зрозумілі інструкції, дозволяє оцінити поточні проблеми.

Кава - це початок дня

Кава - це ритуал, який перериває робочий день. Дослідження, проведене IFOP для Nespresso Business Solutions в січні 2014 року, показало, що 47% французів починають свій робочий день з кави, тобто сприймають її як знак початку робочого дня. Це дозволяє розмежувати ділове та особисте життя і плавно почати перехід, щоб зануритися в роботу.

Згідно з тим же дослідженням, 92% співробітників вважають, що кава - це, перш за все, важливий момент відпочинку, що дозволяє подолати професійні обмеження.

На закінчення хочемо відзначити, що регулярне вживання зернової кави в помірних кількостях не зашкодить вашому здоров'ю.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація