Ванільна кава - рецепти приготування

Ванильный кофе - рецепты приготовления

Чудовим рішенням спробувати для себе щось нове, буде приготування натуральної кави з прянощами і спеціями. Найбільш витончено з цим завданням впорається ваніль. Її аромат додасть напою легкості і ніжності, ваші смакові рецептори скажуть вам спасибі за отримане задоволення. Спробуйте ванільну кави і ви станете її шанувальником.

Тонкощі приготування ванільної кави

В залежності від того, наскільки точно буде дотримана технологія приготування, залежить кінцевий результат. Зіпсувати чудовий напій легко, але ж мета виправдовує засоби. Дотримуйтесь наших рекомендацій і будьте впевнені в успіху.

Запам'ятайте, основні інгредієнти повинні бути тільки натуральними. Розчинна кава не впорається з поставленим завданням, навіть не намагайтеся. Нам потрібен мелений натуральний свіжообжарену кави. Що стосується ванілі, то і тут треба бути уважними. У світі налічується близько ста її видів. Не плутайте натуральну ваніль, з її синтетичної похідною - ваніліном, який нам не підійде, як і ванільний цукор. У продажу можна зустріти ваніль вже подрібнену або в стручках. Також нам може бути корисний ванільний лікер.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Ваніль розкриває свій аромат при нагріванні. Її запах дуже важко прибрати з кухонного начиння, в якій готується напій. Врахуйте цей момент на майбутнє і виділіть окрему тару, якщо запах буде заважати вам або вашим близьким при подальшому використанні.

З основними складовими ми визначилися, тепер підберемо рецепт.

Ванільна кави «класична»

Нам знадобиться стакан води, пара чайних ложок мелених кавових зерен, щіпка ванілі. Для початку в ємність засипте каву, зверху ваніль і тільки потім воду. Підтримуючи невеликий вогонь, варіть суміш до закипання. Отриманий напій перелийте в кавник. Пийте ванільний кави гарячим, щоб відчути аромат. Цукор ви можете додати на свій розсуд.

Кава по-кубинських

Даний рецепт відрізняється від класичного лише порядком. В першу чергу доводять до кипіння воду з стручком ванілі. Лише потім засипають каву і продовжують його варіння на ванільною воді.

Раф-кави ванільний

Нагрійте півсклянки вершків. Краще використовувати молочний продукт з жирністю 10-12%. В цей час зваріть кави. Гарненько змішайте проціджений кави з вершками до отримання пінки. Уже в чашці в приготований кави додається ваніль.

Кава з коньяком і лікером

Зваріть 10 г дрібно подрібненого кави на 200 мл води. Довести потрібно до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Нехай кави відстоїться кілька хвилин, після чого процідіть його і помістіть в ємність побільше. Додайте по 100 мл якісного коньяку і ванільного лікеру. Добре перемішайте. Акуратно розлийте по чашках.

Ванільний кави з додаванням кориці

Підготуйте 30 г кавових зерен, стручок ванілі і одну паличку кориці. Все це помістіть в кавомолку і подрібніть. На дві чайні ложки, отриманої суміші, використовуйте стакан води. Варіть на повільному вогні до закипання. Після проціджування, напій готовий до вживання.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація