Традиції вживання кави американо

Традиции употребления кофе американо

Поява кави Американо стала можливою через фанатичну турботи американців про своє здоров'я. Вони вважають, що приготований таким чином напій корисніший, тому що містить менше кофеїну. Однак це твердження не відповідає дійсності.

Особливості вживання кави в Америці

Крім того, довгий час кава, яку п'ють американці, цінителями вважалася неякісною і несмачною. Багато в чому цьому сприяло практично повна відсутність кавової культури і традицій в Америці.

В основному використання напою зводилося до того, щоб швидко запити їжу. Проте, за кілька останніх років американці змінили своє ставлення до кави і ритуалу його вживання.

Сьогодні кавові зерна є другою, після нафти, сировинною імпорту США, а споживачі стали більш прискіпливо вибирати між десятками сортів.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

При цьому американо набуває все більшого поширення в культурах, що мають власні давні європейські та близькосхідні кавові традиції.

Головне пам'ятати, що для того, щоб американо вийшов по-справжньому смачний, міцний і ароматний - необхідно використовувати для приготування якісні кавові зерна свіжого обсмажування.

Фахівці компанії Coffee Box для приготування Американо рекомендують спробувати новинку - арабіку Ethiopia Yirgchecheffe Kochere, а також колумбійську арабіку Colombia Supremo - і тоді ми впевнені, ваш Американо буде бездоганним.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація