Як правильно пити капучіно

Как правильно пить капучино

Багато з нас не знають, як правильно пити капучіно. Все через пінку з вершків на його поверхні. Якщо просто пити каву, то залишаться молочні «вусики» над верхньою губою. А якщо з'їсти пінку ложкою, то в перспективі ми маємо звичайну каву. Так як же бути?

Звичайно, пінка на капучино не просто так. Для того, щоб насолодитися напоєм і відчути його смак, потрібно пити каву саме з пінкою з вершків. Адже в цьому весь секрет його смаку.

А тим, хто переживає з приводу «вусиків», можна рекомендувати використовувати тканину після вживання напою. Справа в тому, що для приготування капучино беруть свіжообсмажену каву в зернах, і він має приємну гірчинку. А вершки у вигляді піни пом'якшують її і надають вершковий відтінок смаку. Тому, якщо Ви хочете відчути смак саме капучіно, то пити його слід тільки так.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Як п'ють капучино італійці?

Потрібно зауважити, що самі італійці, творці капучино, п'ють його виключно вранці. При цьому у них немає звички запивати їм якісь страви.

Його п'ють рано вранці, поспішаючи на роботу або навчання, заїдаючи свіжим, ще гарячим круасаном або багетом. Раніше, якби Ви попросили в будь-якому італійському кафе капучино під час обіду, Вас би просто не зрозуміли.

Але часи змінюються і тепер погляди навіть у італійців на вживання різних видів кави більш демократичні.

Готуємо капучино вдома

Якщо Ви вирішили приготувати ароматний капучіно у себе вдома, Вам слід купити каву в зернах, а також знежирене молоко (воно легше збивається). Потім потрібно зварити еспресо за рецептом, яких безліч в інтернеті. Молоко слід збити, щоб виконувати всі тонкощі. Після необхідно влити збите молоко в каву і вуаля, - Ваш шикарний, справжній італійський капучіно готовий!

Звичайно, хтось вирішить, що це занадто довга і витратна за часом справа. Але якщо ви вирішили спробувати справжню каву, то доведеться трохи попрацювати. Зате результат перевершить всі ваші очікування. Зрештою, цей капучино буде схожий на оригінал, і Ви нарешті спробуєте саме той смак напою, яким він був задуманий спочатку.

Або ж ви можете насолодитися справжнім капучино в наших точках продажу CoffeeBox в Харкові, а також у наших партнерів - кав'ярнях Panda Coffee.

А якщо вам цікаво, чим відрізняється капучино від латте - читайте далі за посиланням...


Попереднє повідомлення Пізніша публікація