Зернова кава - новинки березня 2019

Зерновой кофе - новинки марта 2019

Друзі, ми не перестаємо старанно працювати над тим, що б ви могли насолоджуватися різноманітними сортами свіжообсмаженої зернової кави. Ми намагаємося оперативно реагувати на ваші заявки, і не тільки швидко доставляти ароматний продукт, але і своєчасно поповнювати асортимент, щоб справжні гурмани могли балувати себе новими смаками улюбленого напою.

Яскравий аромат і смак зернової кави в новинках CoffeeBox

Фахівці нашої компанії невпинно вивчають ринок і особисто відвідують кавові плантації по всьому світу, дбайливо відбираючи цікаві сорти і суміші цієї улюбленої багатьма зернової культури.

Завдяки власному виробництву, розташованому в Харкові, ми можемо пропонувати вам каву свіжого обсмаження і намагаємося утримувати конкурентні ціни.

В асортименті, пропонованому на сторінках нашого порталу, присутня чимала кількість воістину елітних сортів свіжообсмаженої зернової кави.

Елітні сорти Арабіки поповнили асортимент продукції CoffeeBox

Розширюючи лінію смаків, ми не тільки прислухаємося до ваших побажань, а й ретельно вивчаємо світовий ринок, щоб запропонувати вам щось нове і цікаве. Ось і зараз ми підготували пару приємних сюрпризів:

Безпосередньо з жаркої Ефіопії, з району Кочере ми привезли каву Арабіка Ethiopia Yirgchecheffe Kochere - визнаний у всьому світі, як один з найбільш екологічно чистих. Він вирощується старовинними методами без застосування сучасних добрив, і володіє складною смаковою гаммою, в якій практично відсутні нотки гіркоти.

Ще один новий сорт - Арабіка Nikaragua Santa Maria - з регіону під назвою Нуево Сеговія, що знаходиться на висоті 1400 метрів над рівнем моря. Завдяки унікальному мікроклімату у смаковій гамі переважає цитрусовий мотив, з присутністю карамельних та ірисових нот.

Нагадуємо, що ви завжди можете замовити кращі сорти свіжообсмаженої зернової кави в Харкові з безкоштовною доставкою до відділень Нової Пошти по всій Україні, просто зробивши замовлення у нас на сайті.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави


Попереднє повідомлення Пізніша публікація