Що таке бленд кави

Что такое бленд кофе

Мільйони людей починають свій ранок з свіжої і гарячої кави, яка заряджає нас гарним настроєм і надає бадьорості. Поєднавши кілька різних видів кави, ми отримаємо «кавову суміш». Її частіше називають «Бленд».

Особливості отримання бленда кави

Приготувати бленд кави можна з'єднавши різні сорти кавових зерен, або ж змішавши зерна різного ступеня обсмаження.

Моно суміші - це мікс свіжих зерен, наприклад, лише Арабіки з різних регіонів. Виростаючи на різних плантаціях, зерна набувають унікальних смакових відтінків, характерних даній місцевості, тому при змішуванні таких зерен в різних пропорціях смак буде відрізнятися.

Різні бленди з Арабіки і Робусти

Часто виробники вдаються до поєднання дорогих сортів з більш дешевими. Крім зниження вартості продукту, такі бленди набувають характерних особливостей, якість напою при цьому залишається на стабільно високому рівні.

Головні сорти - Арабіка і Робуста мають свої особливості. Не кожен знає, наскільки примхлива Арабіка, виростаючи в горах. Для неї важливий певний клімат. Смак виходить з ніжною кислинкою, а післясмак - карамелька.

Абсолютно протилежна по міцності смаку і невибагливості Робуста. Вона завжди радує високими врожаями, тому дешевше Арабіки.

Комбінуючи Арабіку і Робусту в різних пропорціях, виробники знижують ціну, і отримують збалансований якісні напій, з оригінальним смаком і міцністю.

Особливості складання блендів

При складанні кавових блендів (купажів) існує безліч нюансів. За традицією, створюючи нові суміші, спочатку визначають її мету: знизити ступінь кислинки, додати міцності або змінити післясмак напою.

Отриманий новий смак проходить численну дегустацію. Змінюється рецептура, щоб довести всі характеристики до досконалості. Лише після цього запускається новий сорт у виробництво.

На сайті https://coffeebox.ua представлені різні варіанти авторських блендів, для яких ми використовуємо тільки кращі, добірні зерна кави свіжого обсмаження. У нашому інтернет-магазині можна купити окремі улюблені сорти кави, а також подарункові набори кави з трьома різними смаками.

Фірмові бленди в інтернет-магазині CoffeeBox

Ми рекомендуємо спробувати вам авторські бленди, які особливо полюбилися цінителем нашої торгової марки:

Coffeebox Espresso - бленд якісної Арабіки і Робусти в співвідношенні 70/30, давно заслужив загальну любов завдяки яскравому насиченому смаку Арабіки в поєднанні з благородною кислинкою робусти.

Coffebox Sweetberry - прекрасний мікс 3 сортів Арабіки, країни зростання зерен - Гондурас, Індія і Бразилія. Яскраво виражений присмак чорного шоколаду і післясмак чорносливу.

Coffeebox Blend # 2 - бленд 2-х сортів Арабіки і 1 сорту Робусти, розроблений спеціально для HoReCa. 20% робусти в купажі дозволяє варити ароматний щільний напій без зайвої гіркоти.

В нашому інтернет-магазині кожен знайде кави собі до смаку, а безкоштовна доставка вашого замовлення протягом 3х робочих днів до відділення Нової Пошти зробить вашу покупку ще приємніше!

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави


Попереднє повідомлення Пізніша публікація