Натуральна кава зміцнює здоров'я

Натуральный кофе укрепляет здоровье

Протягом багатьох років існувала помилкова думка, що вживання кави завдає непоправної шкоди організму людини, негативно впливає на серцево-судинну і центральну нервову систему.

І ось нарешті американські вчені повністю спростували це твердження. Вони поставили собі за мету виявити вплив кави на людину, і провели експеримент, що тривав цілих 13 років.

В ньому брало участь понад чотириста тисяч чоловіків і жінок у віці від 40 до 52 років різної вагової категорії і зайнятості, які ведуть здоровий спосіб життя і мають погані звички.

За результатами дослідження виявилося, що свіжа ароматна кава не має ніякого відношення до ризику появи онкологічних захворювань, а в переважній кількості випадків взагалі робить позитивний вплив на організм людини.

Вона здатна надати тонізуючу дію і стимулювати мозкову діяльність, що позитивно позначається на креативності та працездатності. А запах свіжозвареної кави незмінно піднімає настрій і налаштовує на робочий лад.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Однак, зробили ремарку вчені, це відноситься тільки до кави без додавання вершків і цукру і без вживання в процесі розпивання напою нікотину.

І, звичайно, як і при вживанні будь-яких інших продуктів, необхідно дотримуватися розумної міри. Російськими вченими даний факт був також повністю підтверджений.

Зерновий кави сорту Арабіка

Оскільки навіть навчені досвідом вчені офіційно оголосили корисність вживання свіжого зернової кави якісної обсмаження, ми раді запропонувати вам кілька новинок, які допоможуть вам насолодитися неповторним смаком і ароматом:

Ethiopia Yirgacheffe Aricha - з насиченим ягідним смакам і відтінками чорниці, кураги і винограду;

Honduras San Rafael - яскраво виражені фруктові ноти і характерна солодкість щільного тіла з благородною кислинкою;

Indonesia Sumatra Lintong - основний шоколадний мотив з легким солодкуватим присмаком і нотками диму;

India Plantation AA - нагадує чорний шоколад з ледь помітною кислинкою, що володіє підвищеною щільністю, але в той же час досить м'який.

Нагадаємо, що ви завжди можете отримати якісний зернова кава свіжої обжарювання, просто зробивши замовлення на нашому порталі.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація