Пити каву на роботі - корисна звичка?

Пить кофе на работе - полезная привычка?

Кава - це свого роду енергетичний напій, психотропний (речовина, що впливає на центральну нервову систему і викликає зміни в поведінці) і стимулюючий.

Його негативні наслідки часто підкреслюються, але він також робить позитивний вплив на здоров'я та концентрацію уваги. Кава складається з багатьох елементів, які з'являються, зокрема, під час обсмаження.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Особливо багата вона двома елементами: кофеїн (особливо його багато в сортах Робуста, але і в Арабіці він присутній в достатній кількості) і поліфенол. Кава підвищує продуктивність. Це дуже важливо при роботі: вона стимулює інтелект, оптимізує увагу і концентрацію. Підвищує пильність і знижує відчуття втоми.

Користь кави на роботі

Дійсно, вживання кави гальмує виділення мелатоніну, гормону сну. Кофеїн починає діяти через 30 - 60 хвилин і перестає через 3-6 годин. Тому в багатьох рекомендаціях не радять пити цей напій після 16:00. А для стимуляції активності на роботі, каву в офісі краще пити відразу на початку робочого дня.

Крім цих очевидних стимулюючих ефектів, кава також багата на вітаміни В2 (бере участь у розщепленні жирних кислот), В3 (знижує рівень холестерину), В5 (антистресовий вітамін, що підтримує розумову діяльність), а також містить марганець і калій, необхідні для виживання людини.

Нарешті, вона також багата попліфеноламі, відомими антиоксидантами, що володіють безліччю достоїнств. Вони сприяють профілактиці та лікуванню онкологічних, запальних і серцево-судинних захворювань.

Кава знімає стрес?

Дослідники Сеульського національного університету провели дослідження на щурах, яке показало, що запах кави знижує стрес у щурів з розладами сну. А дослідження, проведене Гарвардської газетою, показує, що існує зв'язок між вживанням кави і більш низьким ризиком самогубства. Гарвардська школа громадського охорони здоров'я показує, що вживання декількох чашок в день знижує ризик самогубства на 50%.

Тому без сумніву, пити каву на роботі - корисна звичка. Насолоджуйтесь якісною кавою від CoffeeBox і нехай ваша робота буде продуктивною і приносить тільки позитивні емоції.

Тим більше наша компанія виконує безкоштовну доставку кави сервісом "Нова Пошта" в усі міста України, в тому числі: Київ, Дніпро, Чернигов, Харків, Миколаїв, Херсон, Кривий Ріг і інші міста України.

Повний перелік дивіться в розділі: Доставка по містам.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація