Як впливає натуральна кава на шкіру обличчя?

Как влияет натуральный кофе на кожу лица?

В останні роки почастішали заяви косметологів про те, що надмірне вживання чорної кави негативно впливає на колір і структуру шкіри обличчя.

Багато стали стверджувати, що шкіра темніє, грубіє і приймає колір деякої жовтизни і "смуглявості". Потім з'явилися статті, адресовані молоді, про те, що прищі на обличчі так само з'являються від вживання солодкої кави. Багато кавомани "забили на сполох" і занепокоїлися щодо користі традиційного напою.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Довгі роки вважалося, що натуральна зернова кава не тільки надає енергії і стимулює організм до роботи, але і омолоджує серцево-судинні м'язи, запобігаючи раннім інсультам і інфарктам.

І ось, на початку 2019 року, після проведених досліджень в Швеції, були опубліковані статистичні дані про користь і шкоду "чорної кави".

З'ясувалося, що за підсумками експерименту, в якому брало участь 100 студентів-медиків, всі "звинувачення" про шкоду кави, просто неспроможні. Кава абсолютно не впливає на білизну обличчя, і ніяким чином не надає шкірі ні жовтого, і ні смаглявого відтінку.

Крім того, ні солодка кава, ні "кава з шоколадом" не викликають появи прищів (і інших висипань), на обличчі людини.

А ось користь від вживання кави в помірній кількості, тобто пружність шкіри, щільність структури, гладкість покривів, спостерігалася майже у 80 відсотків студентів, які приймали участь у дослідженні.

Тому, не дивлячись на критику і необгрунтовані звинувачення на адресу традиційного напою, кава залишається популярним напоєм серед споживачів будь-якого віку, і з будь-яким кольором шкіри...

У висновках, які винесені на загальний огляд на сайті ВОЗ, вчені, які проводили вищезгаданий експеримент, закликають любителів кави не зловживати кількістю випитих чашок.

Адже відомо, що навіть найкорисніший продукт, приносить користь організму людини, якщо його вживати в розумній помірній кількості.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація