8 способів підбадьоритися на робочому місці

8 способов взбодриться на рабочем месте

Як би не подобалася вам ваша робота, яка б турботлива не була ваша компанія, трапляються моменти, коли ви відчуваєте себе пригнічено. Пригніченість заважає працювати. Ви скидаєте дзвінки, ховаєтеся від начальства і вистачає вас тільки на вигадування приводу для того, щоб піти додому. Не варто сумувати, нижче наведено кілька простих порад, які допоможуть зарядитися енергією і прагненням до нових звершень.

Відірвіться від комп'ютера

Це найпростіший спосіб. Не секрет, що більшість офісних працівників проводять весь день, втупившись у монітор. Просто відірвіть погляд від комп'ютера. Встаньте, озирніться навколо або підійдіть до вікна. Ця проста порада буде дуже корисна, якщо слідувати їй хоча б один раз на годину.

Забудьте про ліфт

Якщо вам потрібно піднятися всього на кілька поверхів, не користуйтеся ліфтом, підіть пішки. Ви отримаєте заряд енергії і змусите серце битися частіше. Крім того, для багатьох офісних працівників це єдина фізична вправа, доступна протягом дня.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Менше кави, більше води

Кава чудова для короткочасного сплеску енергії і особливо важко починати без неї свій день. Тим більше, якщо це зернова кава свіжого обсмаження від CoffeeBox. Але намагайтеся не зловживати і пити 1-2 чашки в день, а далі - спробуйте замінити каву водою. Незважаючи на те, що сьогодні кулери з водою є майже в кожному офісі, ми часто проходимо повз них, не випивши ні краплі за весь день. Вода дуже важлива для організму людини, а потік енергії, який вона забезпечує, йде дуже плавно.

Промийте очі водою кілька разів

Якщо ви відчуваєте як навалюється втома, вийдіть в туалет і промийте очі холодною водою два-три рази. Це добре для очей і дуже освіжає, особливо під кінець робочого дня.

Слідкуйте за дієтою

Утримайтеся від походів з колегами по ресторанах швидкого харчування. Після важкої їжі ваша продуктивність впаде, оскільки організму буде потрібна енергія для її перетравлення. Якщо ви вживаєте снеки, то намагайтеся, щоб вони були якомога більш здоровими (горіхи, сухофрукти).

Короткий сон

Переваги короткого сну науково доведені. Якщо ви відчуваєте втому - зробіть перерву і поспіть 10-15 хвилин, це дасть вам серйозний заряд енергії. При цьому слід врахувати два моменти:

  1. Не спіть на робочому місці. Скористайтесь по можливості, кімнатою відпочинку.
  2. Сон повинен бути коротким, тому не варто засипати на годину.

Подихайте свіжим повітрям

Свіже повітря забезпечує приплив енергії. Виберіться з офісу хоча б на 10 хвилин, прогуляйтеся, подихайте свіжим повітрям.

Поговоріть з колегами

Розмова з колегами на абстрактні теми скорочує монотонність роботи і допомагає залишатися активним. Тому, якщо ви не відчуваєте себе працездатним, то приділіть бесіді кілька хвилин. Працювати після неї стане значно легше.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація