За вікном прохолодне осінній ранок, рука так і тягнеться до зігріває чашці улюбленої кави ...
Рецепти гарячої кави від Coffee Box
Три фірмових рецепта і Три секрети для гарячої кави від Coffee Box допоможуть Вам зберегти тепло набагато довше.
Рекомендуємо спробувати:
Ціна від 109 грн |
Ціна від 120 грн |
Ціна від 120 грн |
Ціна від 145 грн |
Ціна від 175 грн |
Ціна від 130 грн |
Ціна від 150 грн |
Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu Ціна від 160 грн |
Кава Ethiopia Gambella Natural Ціна від 165 грн |
Вище 100 градусів: кава з перцем, рецепт
Чи не можете прокинутися вранці або зігрітися ввечері? Тоді цей рецепт вас порадує: підбадьорливий аромат, незвичайний смак і огортає тепло допоможе пережити розставання з коханою ковдрою.
Що знадобиться (на 1 порцію):
- 2 ч.л. натуральної меленої кави. Ідеально - Фірмовий бленд;
- 150 мл. води;
- Мелений червоний перець на кінчику ножа;
- Цукор за смаком.
приготування:
У турку налити воду, покласти кави, цукор і червоний перець. Чи не перемішувати;
Поставити турку на вогонь, дочекатися заварювання. Перелити в чашку;
Пити не поспішаючи, насолоджуючись розливається по тілу теплом. Усвідомити, що дощове осінній ранок - це не привід впадати у відчай.
Плюс 40 градусів: ірландська кава, рецепт
У будь-якому рейтингу кави-рецептів має залишитися місце для класики: ірландська кава - відмінне завершення прогулянки по осінньому місту. Спробувавши одного разу, ви будете жалкувати, що вживати його (з очевидних причин) можна лише ввечері.
Що знадобиться (на 1 порцію):
- 150 мл. свіжозвареної кави. Ідеально - Ефіопія Сидамо;
- 30 мл. ірландського віскі;
- 3 ст.л. збитих вершків;
- цукор за смаком.
приготування:
Зварити міцну каву. Перелити його в чашку або кавовий келих, додати ірландські віскі і цукор;
Викласти зверху «шапку» збитих вершків;
Пити повільно, за розмовами в приємній компанії. Відчути п'янкий запах кави і кремовий смак вершків.
Несподівано і приголомшливо смачно: кава з халвою
Не секрет, що восени особливо хочеться солодкого. Чай з лимоном, рулети, печиво і шоколад вже набридли. Саме час спробувати каву з халвою - він стане фаворитом цієї осені.
Що знадобиться (на 1 порцію):
- 2 ч.л. натуральної меленої кави. Ідеально - Бразилія Сантос;
- 100 мл. води;
- 50 грам арахісової або кунжутної халви;
- 50 мл. теплого молока;
- 1 ч.л. ложка меду
приготування:
Зварити каву; У блендері збити молоко з халвою і медом, додати проціджений кави, і повторно збити. Перелити в чашку;
Пити дрібними ковтками. Відсунути печиво подалі - з таким ніжним десертним кави воно не знадобиться.
І нагадуємо, що кращий зернова кава в Полтаві тепер можна купити у нас з безкоштовною доставкою до відділення Нової Пошти.