Рецепти гарячої кави

Рецепты горячего кофе

За вікном прохолодне осінній ранок, рука так і тягнеться до зігріває чашці улюбленої кави ...

Рецепти гарячої кави від Coffee Box

Три фірмових рецепта і Три секрети для гарячої кави від Coffee Box допоможуть Вам зберегти тепло набагато довше.

Рекомендуємо спробувати:

Кава CoffeeBox Espresso

Ціна від 109 грн 

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox Blend # 2

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Brasil Santos

Ціна від 120 грн

Вибрати фасовку

Кава CoffeeBox SweetBerry

Ціна від 145 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Ethiopia Sidamo

Ціна від 175 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Colombia Supremo

Ціна від 130 грн

Вибрати фасовку

Кава
Арабіка Nicaragua SHG

Ціна від 150 грн

Вибрати фасовку

Кава Арабіка Costa Rica Tarazzu

Ціна від 160 грн

Вибрати фасовку

Кава Ethiopia Gambella Natural

Ціна від 165 грн

Вибрати фасовку

 

Повний каталог зернової кави

Вище 100 градусів: кава з перцем, рецепт

Чи не можете прокинутися вранці або зігрітися ввечері? Тоді цей рецепт вас порадує: підбадьорливий аромат, незвичайний смак і огортає тепло допоможе пережити розставання з коханою ковдрою.

Що знадобиться (на 1 порцію):

  • 2 ч.л. натуральної меленої кави. Ідеально - Фірмовий бленд;
  • 150 мл. води;
  • Мелений червоний перець на кінчику ножа;
  • Цукор за смаком.

приготування:

У турку налити воду, покласти кави, цукор і червоний перець. Чи не перемішувати;
Поставити турку на вогонь, дочекатися заварювання. Перелити в чашку;
Пити не поспішаючи, насолоджуючись розливається по тілу теплом. Усвідомити, що дощове осінній ранок - це не привід впадати у відчай.

Плюс 40 градусів: ірландська кава, рецепт

У будь-якому рейтингу кави-рецептів має залишитися місце для класики: ірландська кава - відмінне завершення прогулянки по осінньому місту. Спробувавши одного разу, ви будете жалкувати, що вживати його (з очевидних причин) можна лише ввечері.

Що знадобиться (на 1 порцію):

- 150 мл. свіжозвареної кави. Ідеально - Ефіопія Сидамо;
- 30 мл. ірландського віскі;
- 3 ст.л. збитих вершків;
- цукор за смаком.

приготування:

Зварити міцну каву. Перелити його в чашку або кавовий келих, додати ірландські віскі і цукор;
Викласти зверху «шапку» збитих вершків;
Пити повільно, за розмовами в приємній компанії. Відчути п'янкий запах кави і кремовий смак вершків.

Несподівано і приголомшливо смачно: кава з халвою

Не секрет, що восени особливо хочеться солодкого. Чай з лимоном, рулети, печиво і шоколад вже набридли. Саме час спробувати каву з халвою - він стане фаворитом цієї осені.

Що знадобиться (на 1 порцію):

  • 2 ч.л. натуральної меленої кави. Ідеально - Бразилія Сантос;
  • 100 мл. води;
  • 50 грам арахісової або кунжутної халви;
  • 50 мл. теплого молока;
  • 1 ч.л. ложка меду

приготування:

Зварити каву; У блендері збити молоко з халвою і медом, додати проціджений кави, і повторно збити. Перелити в чашку;

Пити дрібними ковтками. Відсунути печиво подалі - з таким ніжним десертним кави воно не знадобиться.

І нагадуємо, що кращий зернова кава в Полтаві тепер можна купити у нас з безкоштовною доставкою до відділення Нової Пошти.


Попереднє повідомлення Пізніша публікація