Качупіно та лате: Різниця у смаку та складі

Качупіно та лате: Різниця у смаку та складі

Заплутались в різниці між качупіно та лате? Не хвилюйтесь, ми вам допоможемо! Качупіно та лате - два популярних напої, що мають кавову основу, але вони відрізняються один від одного.

Качупіно - це кавовий напій на основі еспресо, змішаного з молоком та шоколадом. Зазвичай його подають в глиняній посудині із збитим вершком та корицею на верху.

Лате - це кавовий напій на основі еспресо, змішаного з більшою кількістю молока. Лате подають в стакані з високим бортом із молочною піною на верху.

Основна різниця між цими напоями полягає в тому, що качупіно має більше шоколаду та збитих вершків, що робить його смачним та насиченим. Лате, натомість, має більше молока, що робить його менш насиченим, але додає більше м'якості та кремовості до смаку.

Тепер, коли ви знаєте в чому полягає різниця між цими напоями, ви можете з легкістю вибрати свій улюблений напій, коли відвідуєте кав'ярню. А щоб насолоджуватись свіжосмаженою кавою вдома, звертайтеся до виробника свіжосмаженої кави TM CoffeeBox, який надає безкоштовну доставку кави по Україні.


Предыдущее сообщение Более поздняя публикация